11:14 AM

Miniclinic 2009


Tahniah buat semua AJK khususnya dan kepada semua yang terlibat dalam Miniclinic 2009.

Setelah bertungkus-lumus, mengerah tenaga dan keringat, akhirnya usai sudah miniclinic untuk tahun ini dengan jayanya. Tahniah korang! :) Penat-penat berkejar-kejaran dengan Dr. Muhammad Khasauwneh, masuk store sana sani, cari itu ini, i bet all the hard work paid off.

Bila tengok junior-junior yang sangat bersungguh dan bersemangat untuk menjayakan program ni, kita pun naik semangat. Tengok adik-adik ni buat kerja sana sini, memang mengharukan!

Super big thanks to Dr. Khasauneh & Dr. Kamal Bani Hani (Dean of Medicine) yang banyak tolong AJK dalam menjayakan program ini. Masa juniorita datang rumah haritu, diorang cerita, memang banyak JUST tolong supply barang untuk program tahun ini. Kalau ikutkan bukan mudah nak dapatkan barang-barang yang diperlukan sebab semua pun mesti ada rekod keluar masuk, masuk bajet hospital. Tapi bak kata Dr. Khasawneh, "All thanks to your new Dean because,


He loves to help people

What a doctor..!

And one thing for sure, even if he's not a Dean, he will always be Dr. Kamal BH that we know
- a kindhearted person, an outstanding teacher, yet most skillful well-known surgeon in the region. His heart is as big as his size! ^_^

Orang memberi kita merasa,
Orang berbudi kita berbahasa.

3 silent voices:

kher said...

"His heart is as big as his size!"

Nih nak compliment ker nak aper nie? sesitif isu saiz nie. hahahaha.....

sempliciotto said...

Oops, mohon maap klu ada y terasa +_^ nk katanya bagus doktor ni, luaran mencerminkan dalaman juge

kher said...

hahahaha...

xder ah.
maksud nyer kalau doc tahu mesti dia sedih. kalau orang tuh mmg xkisah pun...