8:57 PM

Gembiranya kalau..

PENEROKA, Mohd Ali Mahmud, 56 gembira menunjukkan geran hak milik yang diperoleh pada majlis penyampaian geran tanah kepada 458 peneroka di Felda Lepar Hilir 1, Kuantan, Pahang, 25 Mac. - Utusan/MAHATHIR ALI


Moga wajah kita semua juga sama seperti pakcik ini dihari penerimaan sijil hari graduasi nanti..


Tiba-tiba rasa termotivasi dan bersemangat nak study tengok how happy this pakcik is. May Allah bless Him dan all of us..Moga Allah mudahkan segalanya..


Jom berusaha untuk sijil doktor kita!

9 silent voices:

Syahida Majid said...

Ahahahaha

Funny.. A picture of a pak cik can make someone's thought goes to her graduation day.

Subhanallah, the magical of mind, controlled by Allah

ainshams said...

motivasi!! bagus pakcik ni..byk pahala dye dapat sbb membuatkan org2 lain bersemangat nk belajar & gembira.
cayyok korang..smg sukses insya Allah~

Dreizet said...

nk tgkla korang muke cam pakcik time konvo nnt.

MaUt said...

syi..

a picture is worths a thousand words..
^_^

aishams..

untuk ko jugak..tak lama lagi ko pon akan grad..chaiyok ainnn!

aizat..

aku baru perasan pakcik ni orang kuantan..ko bkn dok kuantan ke dulu?skali ko penah terserampak pokcik ni..

ishikawa said...

eh, takmola sijil doktor..
nak ijazah doktor... huhu~

sape2 ade download soklan2 past year dari YG, tolong le kesian kat kite yang tak join YG tu... sile2 la berkongsi same...(err.. ni ada orang yang bagitau ade org upload soklan past years kat YG)

time kasih

MaUt said...

ceh sijil la tu yang nnt disampaikan di atas pentas..po la sara hehe..
ok kwn2, sara takmo sijil..dia nak ijazah..hehehhe

MaUt said...

bwk2la menjadi ahli YG..hanya perlu klik hehehe

ishikawa said...

malas okies..da nak habis skola da pon.. huhu.. silelah buat entry soklan lagi dalam blog ni wahai cik fara...

kher said...

Haha.
Pokjat tuh bukan pakcik kat tempat ko ker? Hehehe..

For sure muka semua orang nanti lebih berseri-seri lagi daripada tuh. So until the very end, strive for the best. Sheed halkum.

p/s: make sure xder yang sengih cam pakcik tuh ek. All the best.